WTF Events

[CK10] Četvrti puta Čakovec trči u ljeto!

written by:

Kreso WTF

posted on:

February 19, 2023

tags

Iako je ostalo gotovo pet mjeseci, Čakovec se priprema za najsportskiji ulazak u ljeto! #CK10 čakovečki je noćni cener i tradicionalna utrka u kojoj preko šest stotina trkača trči rutu od 5 i 10 kilometara po ulicama grada.

Što je tu posebno? Trči se na prvi dan ljeta 21.6., početak je u sam sumrak, u 21:06,  a utrka završava u dubokoj noći na Trgu republike u Čakovcu. Jedinstvena je ovo utrka na sjeveru, ali i jedna od najpopularnijih: „Iznimno nam je drago da je utrka prepoznata kao tradicionalna, sportska i turistička manifestacija u Čakovcu, pa i u Međimurju. Cilj ove utrke je da što više ljudi okusi čari trčanja u profesionalnom, poticajnom i predivnom okruženju noćnog Čakovca“ rekao je jedan od organizatora Krešo Biškup. „Utrka je ta u kojoj onaj prvi ima poseban motiv, ali i onaj koji je hrabar da se po prvi puta okuša, nije najbrži, ali želi vidjeti kako je to trčati kada sam start traje nekoliko minuta!“

Utrku podržava i AC Baumgartner Suzuki koji je osigurao startno vozilo i osigurava utrku ispred prvog i iza posljednjih vozača s novom Suzuki Vitarom Hybrid. Posebni su gosti utrke zaposlenici kolektiva Humane Nove koji po prvi puta trčali utrku 2022., a ponovo trče s nama i ove godine!

Startnine potražite u sustavu Entria!

RELATED POSTS.

Scroll to Top