WTF Events

FORESTLAND Xi hit ljeta u Međimurju

written by:

wtf.hr

posted on:

February 18, 2023

tags

155 dana ostalo je do XI. Izdanja festivala Forestland! Gotovo šezdeset glazbenika, tattoo shop i barbershop, zip line od preko 300 metara, četiri pozornice i 48 sati festivala razlog su zašto morate posjetiti najbolji nezavisni festival u Hrvatskoj.

Foto: Marko Kiš / Forestland 2022
Foto: Marko Kiš / Forestland 2022

S novom nominacijom za najbolji outdoor domaći festival Forestland se čvrsto zacementirao na sam vrh liste najboljih, ali i najdugovječnijih festivala u Hrvatskoj i regiji. 11. izdanje, ili popularno Forest Xi, održat će se od 21. do 23. srpnja u „šumici“ u Brezju i već tradicionalno obilježiti ljeto u Međimurju.

Širenjem festivala na urbanu hip-hop, trap i rap glazbu, dali smo jednu novu, modernu notu festivalu koji je počeo kao EDM, nastavio kao elektronički festival, a danas je punokrvni glazbeni festival na nekoliko pozornica, sa velikom gastro i zabavnom ponudom“ rekao nam je Krešo Biškup iz organizacije. „Festivali se moraju mijenjati, svi mi volimo glazbu naše mladosti, ali glazba je živa i razvija se. Mladi imaju svoj đir, stariji vole što vole, nostalgija je uvijek prisutna, a na Forest Xi festivalu spojili smo sve! Na četiri pozornice uvijek ćete naći nešto što vam je ugodno, zanimljivo, a uvijek možete otići i na zip line koji ide preko cijele glavne pozornice, tetovirat se ili na novu bradu i frizuru u Askari Barbershop kod našeg DJ-a Josha Somena!

Ulaznice i novi popis izvođača potražite u sustavu Entrio ili kod naših promotora i fizičkih prodajnih mjesta – Amadeus, Gradska kavana i Maximus info!

RELATED POSTS.

Scroll to Top